Copertina - Maximus

Descriere
Se preteaza indeosebi la acoperirea spatiilor ce apartin teraselor, curtilor exterioare sau oricaror alte zone unde este necesara o solutie de acoperire care sa nu deranjeze circulatia pe dedesubt sau acolo unde o pergola solara retractabila cu stalpi de sustinere nu este dorita. Design-ul deosebit si robustetea casetei in care se afla materialul de copertina sunt elemente de diferentiere foarte apreciate.
Detalii tehnice
Brate retractabile : sunt din profil de aluminiu, cu arcuri in interior, eloxat de culoare alba vopsit in camp electrostatic- elemente inoxidabile.Complet incorporabile in caseta.
Panza este protejata de caseta din aluminiu si este din material textil de înaltă tehnologie cu 3 straturi ce asigură protecţia împotriva radiaţiei UV şi asigură o umbră densă.
Dimensiuni minime si maxima admise sunt de : 7 - 14,0 *21 (m) / 3.0 - 4,0 (m)
Sistemul de manevrare electric multimotor automat permite plierea – desfasurarea în plan orizontal (permitând prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la plierea - desfasurarea completa a copertinei.
Desfasurarea acesteia este executata prin simpla apasare a unui buton. Actionarea electrica multimotor este realizata cu un sistem de actionare a doua motoare, de curent continuu aplicat in interiorul copertinei independent de profile.
Copertina poate fi dotata cu un sistem de comanda de la distanta (care contine o telecomanda în infrarosu si un receptor pentru aceasta telecomanda).
Au o eficienta energetica,protectie UV si izolatie fonica: buna.
Intretinere
Relativ usoara. - se recomanda îndepartarea produselor voluminoase depuse pe material cu ajutorul unei perii sau unui pamatuf electrostatic (unde se poate ) sau prin simpla inchidere si deschidere a sa de mai multe ori consecutiv.Caseta ce protejeaza materialul detine perisor de curatare a panzei.
- ori de câte ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatarea materialului prin spalare cu un burete sau o carpa umeda.
Recomandam ca intretinerea sa fie facuta de personal autorizat.
Observatii
Acest tip de copertina permite instalarea mai multor brate intermediare si se recomanda pentru terase si spatii exterioare cu suprafete mari de umbrire.
Se pot executa pana la 21 ml de copertina casetata.